• slayt
  • slayt
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,9586   33,0180
EURO 35,7732   35,8377
       
Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Reklam
KURULUŞ ÇALIŞMALARI

Yine bir sancılı sürecin başlangıcındayız. Evet, bundan 18 yıl önce ilk kez dillendirmiştik " Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği " ismini. O günlerde yine yanımızda olan, bu gün de yine başımızda olan Hüseyin AYHAN ile beraber çıkmıştık bu yola.  O günlerden hala beraber yollarda olduğumuz;  Dilek ERKUTLU ÖZKASAP,  Hakan TÜFEKÇİ, Serdar ÖZTÜRK, Ercan HİSAR,  Bekir UZER , Yusuf BAYRAM,Ahmet USTA, İdris ÇAMUR, Cuma  BÜLBÜL , Selvet GACALOĞLU  ve niceleri bugün yine bizlerle, yine omuz omuzayız. 

Her kuruluş  sancılıdır evet ama bizler daha önce bu sancıları çektiğimiz için daha tedbirli,  daha donanımlı olarak sahada olacağız. Yeniden bir araya gelmemizde, tekrar aynı hevesle mesleğimize sarılmamıza vesile olan yeni arkadaşlarımızı da burada anmadan olmaz diye düşünüyorum.   Canan YILDIRIM, Azamettin YILMAZ, Salih KARANFİL, Mustafa SAYGIN. Teşekkürler .... Dernek kurulmadan önce,  bir sivil toplum örgütü olmadan da mücadele eden, mesleğimiz, meslektaşlarımız için gece gündüz demeden mücadele eden İsmail GÜMÜŞBAŞ  ve Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Platformu kurucuları ve üyelerine  de bence kuruluş aşamasında bir teşekkür borcumuz var. 

Mesleğe olan sevgisi saygısıyla bu meslek için cansiperane çalışan meslektaşlarım, 

Yüzdük yüzdük, bu uğurda çok çalıştık ve 16.05.2022 tarihi itibarıyla MEDİKAL LABORATUVAR TEKNİSYENLERİ VE TEKNİKERLERİ DERNEĞİ ' nin kuruluşunu resmi olarak sağladık. Hepimiz ve mesleğimiz için hayırlı uğurlu olsun.

Kuruluş tamam da her şey bitti mi? Elbette hayır. Esas mücadelemiz bundan sonra başlıyor. Mesleki önceliklerimizi tespit edip saha da tüm fikirlerimizle, tüm yaratıcılığımızla kısaca tüm gücümüzle mesleğimizin ve  meslektaşlarımızın haklarını savunacağız.   Şu da unutulmamalıdır ki hiç birimizin elinde sihirli bir değnek yok. Evet içimizden bazıları farklı hayallerde, farklı önceliklerde olabilir / olacaktır da. Ama kurucu yönetim ivedilikle yapılması, alınması gereken bir takım kararları alacak, saha da ivedilikle çözümlenmesi gereken bir takım sorunları çözme mücadelesine başlayacaktır. Bu mücadele 1,3 ve 5. yıllarda meyvesini verecektir. 

Hepimizin bu uğurda çalışması, taşın altına elini koyması gerektiği bilinciyle, en kısa zamanda laboratuvar teknisyeni ve teknikerleri ve patoloji,Adlı patoloji,otopsi teknikerleri olan meslektaşlarımıza ulaşarak derneğimiz hakkında bilgi sahibi olmalarını, bu uğurda bizlerle beraber olduklarını belirtecek üyelik işlemlerini yapmalarını sağlamalıyız. Çünkü :

SEN YOKSAN BİZ EKSİĞİZ......

Çağatay DURAN

Medikal LABDER

Basın Sekreteri

 




Okunma Sayısı: 598







18.225.195.154








  Serdar Öztürk

Ben kendi adıma ilk günkü heyecan ile bu mesleğin hakettiği yere gelmesi için elimden gelen özveri ile çalışmaya devam edeceğim.İnşallah meslektaşlarımız çok geçmeden mesleğinin önemini kıymetini anlayarak bu kutlu yolda derneklerinin yanında olurlar.Daha fazla il işten geçmeden.Bu derneğin tekrardan kurulmasında emeği geçenlere tekrardan teşekkürler

DİĞER HABERLER

Medikal Laboratuvar Teknisyen ve Teknikerleri Derneği

© Copyright 2022  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top